Fidelitas Oradea
pompe de caldura home | despre noi | servicii | contact aer conditionat
 
Bihor
 
Home
Despre aerul conditionat
Despre pompe de caldura
Produse
Pompe de caldura Aer-Apa
Zubadan
Despre-Fidelitas
Referinte
newCalculator pompa de caldura
Documentatie
newCatalog Mitsubishi Electric
Contact
Companie certificata ISO 9001

Prezentare a S.C.FIDELITAS COM S.R.L. ORADEASocietatea Comerciala FIDELITAS COM S.R.L. cu sediul in Oradea, Str. Iasomiei nr. 4 a fost infiintata in anul 1993 si are ca obiect de activitate comercializarea, montarea si intretinerea instalatiilor de climatizare, de ventilatie si de incalzire in pompe de caldura.

Cu o experienta in domeniu de peste 15 ani si cu un colectiv calificat si certificat de catre producatorii de aer conditionat Daikin, ne situam printre cele mai competente firme de specialitate din domeniul climatizarii si ventilatiei, lucrand cu firme producatoare de utilaje profesionale.

Instalatiile de climatizare importate si montate au provenit de la marcile: DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, TRANE, LG, HITACHI, FUJITSU, CLIMAVENETA etc.

Ca lucrari de referinta amintim doar cateva: Magazinul TERANOVA ORADEA, ALPHA BANK ORADEA, Hipermarket-ul CARREFOUR din incinta Parcului Comercial ERA SHOPPING Oradea, Magazinul DEICHMANN din Lotus Market Oradea, PETROM SERVICE Arad, PREFECTURA Oradea, BIBLIOTECA Universitatii din Oradea.

In derulare avem contracte de mentenanta cu CELESTICA ROMANIA - Oradea, HOLCIM Alesd, RCS&RDS Zona de Vest, ALPHA BANK Zona de Vest, C&A MODA RETAIL Bucuresti.

Pe tot parcursul activitatii noastre toate instalatiile montate au primit garantie ( in medie 3 ani ) si a fost asigurat si service-ul post garantie la comanda sau pe baza de contract.

Suntem in masura sa executam reparatii de echipamente cu componente originale deoarece avem relatii bune de colaborare cu toti importatorii de echipamente profesionale.

Daca optati pentru o colaborare cu societatea noastra va asiguram de o calitate superioara a serviciilor noastre, promptitudine si deschidere in abordarea problemelor tehnice.


VRV VRF refrigerare pompe de caldura zubadan ventilatie