Home » Instalații climă și ventilație » Instalații climă » Rezidențial - servicii instalații climă ventilaţie în domeniul rezidențial

Rezidențial - servicii instalații climă ventilaţie în domeniul rezidențial

Cere oferta / informatii

Comercializăm și instalăm o gamă largă de echipamente pentru casă / rezidențial: aer condiționat, pompe de căldură, sisteme de ventilație casnică. Oferim consultanță în alegerea optimă a echipamentelor, în funcție de cerințele clientului. Realizăm dimensionarea și proiectarea sistemelor de ventilație.

La aceste echipamente asigurăm montaj profesionist asigurat de o echipă de înaltă calificare, realizată cu scule de ultimă generație. Serviciile se extind până la întreținerea echipamentelor în perioada de garanție și postgaranție. Oferim revizii periodice pe bază de contract de service. Efectuăm lucrări de reparații ce pot interveni la echipamentele comercializate.

instalatii-climatizare-casa-rezidentiala

Echipamente clima rezidențial

Furnizăm o gamă largă de echipamente de climatizare, începând de la aparate de aer condiționat tip split și multi-split și până la unități VRV în funcție de necesitățile clientului. Marea varietate a produselor vă permite să optați pentru cea mai bună soluție atât din punct de vedere al designului, cât și al raportului calitate-preț. Caracteristicile tehnice superioare ale echipamentelor permit exploatarea lor atât pentru răcire, cât și pentru încălzire.
Unitățile interioare sunt de mai multe tipuri:

  • perete - gamă variată de unități cu eficiență superioară și design premium
  • pardoseală - ideale pentru o încălzire comfortabilă
  • tubulatură - pot fi montate în goluri ale tavanelor și se potrivesc cu orice decor, deoarece sunt vizibile doar grilele
  • tip flexi - pot fi montate pe tavan, pereți, cât și pe planuri înclinate

Modelele comercializate sunt de la producători de top din domeniul climatizării : Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Heavy Industries, Haier, Carrier etc.

 

Pompe de căldură

Tehnologia modernă cu care sunt echipate pompele de căldură, face ca ele să poată fi utilizate atât pentru încălzirea sau răcirea locuinței, cât și pentru obținerea apei calde menajere. Ele reprezintă o soluție care poate înlocui cu succes centralele termice.

Pompele de căldură extrag căldura din aerul exterior, chiar și în sezonul rece. Acestea folosesc un compresor, acționat electric și sunt extrem de eficiente pentru încălzirea unui apartament sau a unei case. Sunt silențioase și discrete, folosesc tehnologie de ultimă oră, rezultând o factură de energie la un nivel foarte scăzut.

Pompele de căldură comercializate de FIDELITAS sunt de la producători de top din domeniu: Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Heavy Industries, Haier, Carrier, Remko etc.

Ventilație casnică

În urmă cu ceva timp, într-un context energetic mai puțin tensionat decât în prezent, era o obișnuință ca ventilația prin deschiderea ferestrelor să fie soluția găsită pentru asiguarea unui nivel bun de igienă în spațiile rezidențiale. În prezent, în contextul crizei energetice, este necesară implementarea unui sistem automat de ventilație pentru asigurarea igienei necesare. De asemenea, specificațiile necesare obținerii performanței energetice sunt în mod clar incompatibile cu metodele vechi de ventilație.

În acest sens, firma noastră comercializează ventilatoare, grile de introducere și exhaustare a aerului, recuperatoare de căldură, tubulatură necesară realizării sistemului de ventilație. Mărcile comercializate sunt din topul industriei: France Air, Aereco, Casals, Ruck.

instalatii-climatizare-living-dormitor